Home

GS-911 is een diagnosetool voor BMW motorfietsen. Het is een gespecialiseerd stuk gereedschap dat bestaat uit een intelligente electronische interface in combinatie met software. Afhankelijk van de versie is de software bruikbaar op een Windows PC en/of op een mobiele telefoon waaronder Blackberry. Hierdoor is de tool uitstekend bruikbaar op elke trip in geval van problemen.

Ook wordt de software constant bijgewerkt en komen er in nieuwe versies nieuwe mogelijkheden ter beschikking.

Voorbeeld

Stel je voor dat je een kortsluiting hebt in een van de onstekingsspoelen en je zit in de middle of noware. De BMS-K (motormanagement) zal zichzelf beschermen door de stroom af te sluiten naar de injectoren, onstekingsspoelen, enz. Dit betekent dat de motor geen brandstof krijgt en de bougies geen vonk geven. Begin maar te zoeken zonder een GS-911. Als je de foutcodes zou uitlezen krijg je het volgende:

Waar zou je de fout moeten zoeken? Kijk eens naar de demo video (Engelstalig).

De GS-911 is uiteraard geen wondermiddel, en je moet nog altijd kennis hebben van motorfietstechniek om problemen op te lossen. Maar het geeft je wel toegang tot de afgeschermde "black box" die de elektronica van je motorfiets is en normaal enkel toegankelijk is voor een dealer.

Go to webshop