Dotcomwebdesign.com
GS-911 BMW diagnosetool

Home > Downloads

Downloads

Copyright Nota:

GS-911 en alle geassocieerde materialen zijn Copyright © 2005-2012 door HEX Code. Alle rechten gereserveerd. De-compilatie, disassembly, reverse-engineering, wijzigingen, gebruik als referentie tool met als oogmerk het ontwikkelen van een product met gelijkaardige functionaliteit en herdistributie in om het even welke vorm is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hex Code, CC.

 

Disclaimer:

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze publicatie mag gereproduceerd, opgeslagen worden in een opslagsysteem of verzonden worden om op het even welke manier, noch elektronisch, mechanisch via fotokopie of opnames zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hex Code, CC.

Noch Hex Code CC en zijn geassocieerde bedrijven, noch zijn filialen, noch zijn verdelers van dit product kunnen verantwoordelijk gehouden worden voor schade, verlies, kosten of uitgaven door de gebruiker of derde partijen als gevolg van ongeval, verkeerd gebruik of misbruik van dit product of niet-toegestane modificaties, herstellingen of wijzigingen aan dit product of door niet te voldoen aan Hex Code’s geschreven instructies.

Door gebruik te maken van GS-911 gaat u er mee akkoord dat dit programma wordt geleverd “zoals het is” en “met alle fouten, defecten en gebreken” en dat elk gebruik van het programma volledig op eigen risico is. Het is uitgebreid getest, maar we kunnen niet garanderen dat het correct zal werken met elk systeem in elke motorfiets. We zullen ons uiterste best doen om bugs op te lossen en het programma te verbeteren, maar we wijzen elke verantwoordelijkheid af voor schade aan uw computer of motorfiets of uw persoon, en we garanderen ook niet dat we om het even welke verbetering aan de software zullen beschikbaar hebben tegen een vooraf vastgestelde datum.

 

Licentie:

Dit programma valt onder de licentie zoals gespecificeerd in de licentievoorwaarden die u aanvaard bij installatie van het programma. Deze licentie geeft de gebruiker recht op gratis updates gedurende EEN jaar vanaf de aankoopdatum, waarna we ons het recht voorbehouden om een upgrade kost aan te rekenen.

Hier bovenop gaan testers van Beta versies van nieuwe software er mee akkoord snelle en accurate feedback aan Hex Code te geven betreffende het programma en de aanverwante hardware.

 

Gratis Downloads

Deze downloads zijn voor iedereen toegankelijk, niet alleen voor klanten. Gebruik het GS911Verifier programma om te testen of uw mobiele telefoon JSR-82 compatibel is.

 

GS911Verifier

Met dit programma kan u testen of u van Java voorziene mobiele telefoon (uitgezonderd Windows Mobile 5 en hoger) compatibel is met de Bluetooth-Java versie van de GS-911mobiele versie.

Pak deze file uit en installeer ze op uw mobiele telefoon of PDA.

Als uw mobiele telefoon een internetverbinding heeft, ga dan met de browser naar een van de volgende links om de GS911Verifier midlet rechtstreeks te downloaden:

   http://www.hexcode.co.za/gs911.wml (voor oudere telefoons die WAP gebruiken)

   http://www.hexcode.co.za/GS911Verifier.jar (voor nieuwere telefoons)

 

PC software en USB driver installatie

Download installatie instructies voor de PC software en de USB driver in PDF formaat [271kB]

 

Downloads voor klanten

Klanten kunnen de PC en de Mobiele software downloaden.

Voor nieuwe klanten wordt automatisch een account aangemaakt bij de eerste keer downloaden van de software. Hiervoor gebruikt u de downloader: http://www.hexcode.co.za/gs911downloader.exe

 

Lees de installatie instructies voor de PC software en de USB driver in PDF formaat.

Voor versie info van de GS-911 PC software kijk bij Revision History.